Alla artiklar av dr. Helena Rooth Svensson

Helena Rooth Svensson är ett välkänt namn för de som gjort mycket research om hypotyreos, för att kunna sluka så mycket kunskap om det som möjligt för att kunna hjälpa sig själv. Hon är en av de doktorer som faktiskt ifrågasätter vården i Sverige och deras hantering av hypotyreos-patienter.

Nedan kan du hitta alla artiklar skrivna av Helena Rooth Svensson.

I denna artikel går Helena Rooth Svensson in på vikten vid att faktiskt lägga fram ny forskning och få djupare kunskap om hypotyreos. Det är en mycket läsvärd artikel som tål att spridas längre, så att fler får upp ögonen för problematiken kring hypotyreos-vården.

Denna artikel skulle jag rekommendera dig att läsa själv, men faktiskt också visa för din läkare. Helena går in på varför hon anser att TSH-värden inte går att mätas för att få fram huruvida du har en bra ämnesomsättning eller ej, varför dagens hypotyreos inte fångas upp i blodprov, varför vissa inte blir botade av till exempel Levaxin (läs mer om det här!) och mycket, mycket mer!

Jag kommer kontinuerligt uppdatera denna lista med nya artiklar från dr. Helena Rooth Svensson så att du lätt kan hitta det senaste från henne. När hon publicerar en artikel brukar man få massvis med fantastiska insikter på varför hypotyreos är ett återstående problem i vårt samhälle, och hur problematiskt det faktiskt är att vården inte tar oss på allvar.

Lämna en kommentar